Patrick

Hij zal  elke maandag   jullie vermaken met heerlijke, goede golden oldies. 

Tevens onderhoudt hij de radio stream. 

Ditty

Ze heeft haar jazz weer uit de kast gehaald , elke woensdag komen de beste jazz klanken weer uit je radio. Haar mini rock momenten  op donderdag zal ze op laten  waaien. Zet de boxen maar goed hard aan.

Ze werkt voltallig mee op de achtergrond. Zodat de radio lekker door kan blijven gaan.

Emiel

Elke vrijdag kunnen jullie rustig het weekend beginnen. Vol met romantische muziek zal hij de avond vullen.

Zet je internet radio aan  en geniet van de muzikale liefde.

De Wilde Wereld met Peter woensdagavond.  Hij die jouw wensen zal vervullen betreft de muziek. Hij heeft nog meer leuke variaties in zijn programma. Dus altijd luisteren waard. Tot de woensdagavond zal ik maar zeggen.

Mike

Met de echte vlaamse hits kan je  bij hem terecht. Op woensdag  en donderdag zal hij je gaan vergezellen.

Met de speciale uitzendingen zal hij altijd enthousiast zijn steentje bijdragen 

Bart

Heb je zin om  de goede oude tijd eens te herbeleven,  elke maandag is hij er .

Zelfs de nieuwere hits komen aan bod bij hem.

Met Partytime zal Joke je altijd jouw avond goed  maken. Elke dinsdagavond vanaf 20.00 is ze op haar feestje te vinden met lekkere muziek

Ton staat bekend om zijn gezellige persoonlijkheid en zijn uitstekende smaak in muziek. Elke zaterdagavond brengt hij een feestelijke mix van de leukste nummers uit de vorige eeuw en de beste hedendaagse hits. Of je nu een fan bent van klassieke disco, rock uit de jaren ’80 of de nieuwste popnummers, Ton zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Mis het niet en stem elke zaterdagavond af op Saturday Night Fever voor een avond vol muzikaal plezier met DJ Ton!

Kees Veerman elke woensdag te horen bij radiolibel.  Met zijn vrolijke, vitale en vriendelijke stem weet hij iedereen te bespelen. In een woord… genieten.